VİP ELİTE ÜYELERİMİZE KURULUMU KENDİM YAPIYORUM. DİSCORD İÇİN SİLKROADPVP DİSCORDUNDAN BANA ULASABİLİRSİNİZ.
[CLUB]
-----------------------
öncelikle siteden size gelen Altyapı linkine girin aşağıya da koyuyorum.
Altyapı Linki: https://replit.com/@Enes00126/Discord-Dm-Duyuru-Botu-Alt-Yapisi
girdikten sonra fork repl yazan yazıya tıklayınız sonra açılan yerde yine fork repl yazan yazıya tıklayınız. Daha Sonra altyapı açılacaktır orda En üstte Botun sahibinin idsini girin yazıyor oraya kendi idnizi girebilirsiniz. daha sonra en alta inin en altta botun tokeni girin diye bir yer var oraya botunuzun tokenini girin daha sonra run a basın ve başlatın daha sonra botun bulunduğu sunucuya gidip !obc gönderilmesi istenen mesajı yazın veya !bc gönderilmesi istenen mesajı yazın obc de sadece o anda aktif olan kişilere gönderir bc de ise sunucuda bulunan aktif olup olmayan herkese gönderir mesajı.
Bu kadardı anlatım iyi günler.
Değerlendirme yapıp güzel bir puan ve güzel bir yorum yazarsanız mutlu olurum.
-------------------------------------
-!obc aktiflere gönderir !bc herkese gönderir
[/CLUB]
[CLUB]
-----------------------
öncelikle siteden size gelen Altyapı linkine girin aşağıya da koyuyorum.
Altyapı Linki: https://replit.com/@Enes00126/Discord-Dm-Duyuru-Botu-Alt-Yapisi
girdikten sonra fork repl yazan yazıya tıklayınız sonra açılan yerde yine fork repl yazan yazıya tıklayınız. Daha Sonra altyapı açılacaktır orda En üstte Botun sahibinin idsini girin yazıyor oraya kendi idnizi girebilirsiniz. daha sonra en alta inin en altta botun tokeni girin diye bir yer var oraya botunuzun tokenini girin daha sonra run a basın ve başlatın daha sonra botun bulunduğu sunucuya gidip !obc gönderilmesi istenen mesajı yazın veya !bc gönderilmesi istenen mesajı yazın obc de sadece o anda aktif olan kişilere gönderir bc de ise sunucuda bulunan aktif olup olmayan herkese gönderir mesajı.
Bu kadardı anlatım iyi günler.
Değerlendirme yapıp güzel bir puan ve güzel bir yorum yazarsanız mutlu olurum.
-------------------------------------
-!obc aktiflere gönderir !bc herkese gönderir
[/CLUB]